Blog

Met de Happy Life familieplanner in 5 stappen naar een geordend huis – September 2023

familieplanner

Met de Happy Life familieplanner in 5 stappen naar een geordend huis

πŸ–οΈπŸ“…Vakantieblues? Geen probleem! πŸ“…πŸ–οΈ

De vakantie is voorbij, en mijn innerlijke zen-niveau dreigt sneller te verdwijnen dan mijn goede voornemens om elke ochtend yoga te doen. Maar wacht even, wat heb ik daar? 🧐 Een 13-delige magnetische familieplanner? 🀯
Ja, je leest het goed! Terwijl ik mijn weg baan door de chaos van het dagelijkse leven na een epische vakantie, heb ik de ultieme troef in handen om mijn zen-vibe te behouden. Wie heeft er nu een dure yogi-retraite nodig als je een leger van magnetische wonderen op je koelkast kunt hebben?

Stappenplan

Stap 1️⃣: Pak die magnetische whiteboard planners en plak ze strategisch op mijn koelkast – mijn commandocentrum van organisatie en, nou ja, voedselvoorraad. 🍏πŸ₯¦

Stap 2️⃣: Begin met het noteren van mijn dagelijkse schema. β€œ8:00 – Word wakker (niet met tegenzin)”, β€œ9:00 – Gooi de berg wasmand (geordend) in de wassorteerder, β€œ12:00 – Lunch (probeer niet te huilen over het einde van de vakantie)”, enzovoort.

Stap 3️⃣: De magie van magneten! Oh, de vreugde om belangrijke notities, herinneringen en boodschappenlijstjes op deze planner te noteren. Ik zeg vaarwel tegen post-its die altijd op mysterieuze wijze verdwijnen.

Stap 4️⃣: Laat mijn artistieke kant los met droge uitwisbare markers. Een regenboog aan kleuren om mijn dagen op te vrolijken en te doen alsof ik nog steeds op het strand ben. πŸŒˆπŸ„β€β™€οΈ

Stap 5️⃣: Vergeet niet om β€˜Spontane Avonturen Dag’ toe te voegen aan de planner – dat is de dag waarop ik gewoon in mijn auto stap en willekeurige wegen volg om het vakantiegevoel weer tot leven te brengen. πŸš—πŸ—ΊοΈ

Magnetische whiteboard familieplanner set

Dus daar heb je het – mijn geheim om mijn vakantie-zen vast te houden zonder het vliegtuig te hoeven nemen πŸ§˜β€β™‚οΈ. Dankzij mijn 13-delige magnetische whiteboard plannersetΒ  blijft mijn dagelijkse routine gestroomlijnd, georganiseerd en gevuld met een vleugje vakantiespirit.

13 delige magnetische planner set in mooie verpakking

Disclaimer

Deze plannerset geeft geen garantie voor het garanderen van zonnig weer of eindeloze stranddagen β˜€οΈπŸ–οΈ.
Wie heeft er nog meer een geniale plannerset nodig? Drop een πŸ™Œ voor mijn nieuwe geheime wapen tegen de vakantieblues πŸ€©πŸŽ‰!

Geef een reactie