Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Happy Life Store no. 5 06-06-24

Nieuwsbrief Happy Life Store no. 5 06-06-24

De morgenstond heeft goud in de mond. Was vandaag al op de onchristelijke tijd van 05.24u. wakker en alive. Dus het bed maar uit en aan den arbeid.

Doet me denken aan mijn stage long time ago op de melkveehouderij bij dhr. Folbert in Vriezenveen. Dat waren christenen by the way, en ze stonden op om 06.00u. Vandaar dat ik weet dat 05.24u. niet christelijk is. Mocht je je afvragen hoe ik dat weet. Enfin. Hoewel, de boer stond op om 06.00u. Zodat de koeien voor de 1e maal gemolken konden worden voor het ontbijt. Waarom zou het niet na het ontbijt kunnen, vraag je je wellicht af. Waarom altijd zo vroeg uit bed. Tja, boeren hebben teveel te doen de hele dag door denk ik, dus de koeien alvast voor het ontbijt afgehandeld hebben…zo kan men na het ontbijt meteen door met de 101 andere taken.

Zo krijg ik deze nieuwsbrief mss. ook wel af voor het ontbijt. Hoewel dan moet ik snel zijn als ik net als de familie Folbert elke dag om 08.00u. ontbijt. Maar ik ben niet zo stipt met die dingen. Dus als de inspiratie een beetje blijft lopen, krijg ik deze ook wel af voor het eten, ook al is dat mss. wat later.

Aankondiging nieuw product

Yes, het heeft even geduurd, maar finally een nieuw product in de Happy Life Store. Hoewel, hij gaat over een paar dagen het schip op in China, dus het duurt nog wel eventjes. Ik had de leverancier gevraagd wat foto’s ervan te maken, zodat er alvast een mooie listing van gemaakt kan worden. Dan kan het product bij aankomst in het magazijn direct online.

weekplanner

Nadat de leverancier deze en meer foto’s aanleverde, stelde ik de vraag iets specifieker: Heb je ook foto’s UIT de verpakking 😉 Ik vroeg om een paar foto’s en dat de listingmaker met zijn magie er een mooie listing van zou maken. Maar zover reikt die magie nu ook weer niet. Een paar foto’s zonder verpakking zijn wel nodig. Ach, de bootreis duurt 5 weken, dus we hebben nog even.

Maar Rolf, die weekplanner verkocht je toch al? Euh…nou nee en nee. Ten eerste verkocht ik een weekplanner die bijzonder veel op deze lijkt in de plannerset, ten tweede is deze weekplanner bijzonderder dan meets the eye. Hoewel deze niet magnetisch is, blijft hij BIJNA OVERAL OP PLAKKEN! Ja, je leest het goed. Plak hem op je koelkast, deur, raam, op de onderkant van je toiletbril, hij blijft vrijwel overal op kleven en je kunt hem 1.256.193 maal verwijderen en weer ergens anders op plakken:

Whoch, enne!

Mijn pianovorderingen zijn inmiddels wel zover dat ik dat stukje zou kunnen spelen. Dat terzijde.

Vandaag tussen de bedrijven door nog even naar een ander  bedrijf geweest, wat me wel vermelkingwaardig leek omdat we het in het begin van de nieuwsbrief over een melkveebedrijf hadden. Toevallig dus vandaag naar een nieuw adresje geweest voor mijn rauwe melk:

rauwe melk

rauwe melk uit de melktap

Geef een reactie